Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Världsdagen för psykisk hälsa 2017

Malmö uppmärksammar världsdagen för psykisk hälsa den 10 oktober.

Världsdagen infaller den 10 oktober varje år. Den instiftades av "World Federation for Mental Health" 1992 och är till för att skapa större medvetenhet och förståelse för psykisk hälsa och ohälsa.

Arrangör

Världsdagen för psykisk hälsa i Malmö arrangeras av Lokalt forum i samarbete med Malmö stad, Malmöpsykiatrin, primärvården, INM och Malmö Högskola. Lokalt Forum Malmö är ett lokalt nätverk av patient-, brukar- och anhörigföreningar och de ingår i Nationell samverkan för psykisk hälsa (NSPH).

Planeringen för att uppmärksamma Världsdagen för psykisk hälsa den 10 oktober 2017 är i full gång. Årets arrangemang kommer att lyfta till en ny nivå och flyttar till ny plats. Årets tema är ”Unga och unga vuxna med psykisk ohälsa”.

Kom och lyssna, fråga och tyck till!

Datum: Tisdagen den 10 oktober
Tid: Kl. 13.00 – 18.00
Plats: Malmö Högskola, byggnad Gäddan, Citadellsvägen 7.

Välkomna!

Senast uppdaterad av Magnus Lindqvist