Varmt välkomna till frukostmingel i Storm

Programmet Socialpedagogiskt arbete inom funktionshinderområdet bjuder in studenter, alumner, och arbetsgivare samt andra intressenter inom funktionshinderområdet till frukostmingel!

Professionell samverkan och nätverkande – karriärvägar inom välfärdssektorn; hur gör jag som högre akademiskt utbildad?

Kom och ät din frukost med oss, träffa studiekamrater och skaffa nya kontakter som är intresserade av att arbeta professionellt med frågor som rör social välfärd för personer med funktionsnedsättning. Förutom ett trevligt mingel och en god frukost kommer du att få ta del av ett intressant panelsamtal där vi lyfter frågor om professionell samverkan och nätverkandets betydelse för att som akademiskt utbildad kunna utvecklas inom skola, vård- och omsorgssektorn.

I panelen:

  • Bledar Zuta - tidigare elevkoordinator, nu verksam inom CTC (communities that cares), tilldelad Malmö stads Jämlikhetspris 2016
  • Therese Herrman - Grundskoleförvaltningen, kompentensförsörjningsenheten Malmö stad
  • Urban Funck - HR-strateg Funktionsstödsförvaltningen Malmö stad
  • Madeleine Nilsson - student år 3 med yrkeserfarenhet inom LSS-området

Moderatorer: Karin Fälth och Camilla Kroon - Karriärservice, Malmö universitet

Mellan kl.10.00-11.00 ställer intressanta arbetsgivare ut information om deras verksamheter – du har möjlighet att knyta värdefulla kontakter och vi bjuder på kaffe/te och kaka. Du kommer även ha möjlighet att boka tid med Karriärservice som finns på plats för att svara på frågor.

Anmälan

O.S.A din plats till frukostmingel senast 8 februari genom att skicka e-post till: alumni@mau.se.
Ange eventuell allergi/matpreferens.