Vy över Malmö stad med Turning Torso i blickfånget

Malmö akademiska kör och orkester framför Förklädd Gud vid det traditionsenliga nationaldagsfirandet i S:t Johannes kyrka!

Förklädd Gud är ett mycket kärt stycke i såväl ensemblernas repertoar som den svenska konstmusiken. Larssons varma klanger och skimrande soloinsatser lyfts fram med kör, solosång och orkester och ger färg åt Hjalmar Gullbergs dikt med samma namn. Dikten speglar sagan från den grekiska mytologin då Apollo kom ner till jorden för att arbeta som dräng och under förklädnad spred ljus och förvandling till sin omgivning.

Konserten ges i samband med ensemblernas förberedelse inför sin årliga turné. Programmet bjuder på samma repertoar som följer med på resan - välkomna att fira med oss!

Köp biljetter här!

Information

Speldatum: 6 juni kl 16.00

Spelplats: S:t Johannes kyrka, Malmö

Biljetter: Via Kulturcentralen eller i entrén i mån av plats.

Vi följer regeringen och folkhälsomyndighetens begäran om vaccinationsbevis vid konsertevenemang med över 100 besökare. Därför kontrollerar vi vaccinationsbevis tillsammans med legitimation vid entrén till våra konserter.

Om du är över 18, inte har vaccinationsbevis och redan har köpt biljett – vänligen kontakta Kulturcentralen för återköp.