Som en del av Malmö universitets akademiska högtidsvecka flyttar humorklubben Oslipat in på Studentpuben och ger föreställningen Oslipat pratar om brott!

Ökar brottsligheten eller känns det bara så? Det är en av många frågor som kan komma att tas upp på den här föreställningen där vi tacklar ämnet brott med två kraftfulla vapen: humor och vetenskap. Komikerna skämtar på ämnet och forskarna reder ut vad som är sant och falskt. Brott blir inte roligare än så här! Insläpp 19:00, showstart 20:00. Inträde 60 kr. Biljetter säljs på Kulturcentralen – begränsat antal platser!

Kvällens komiker: Petrina Solange, Johannes Finnlaugsson, Nathalie Cécile och Albin Olsson. Kvällens forskare: Marie Torstensson Levander, professor i Hälsa och samhälle som undervisar i kriminologi på Malmö universitet och Marie Väfors Fritz, fil. dr. i psykologi och studierektor för masterprogrammet i kriminologi vid Malmö universitet.
Konferencier: Fritte Fritzson, känd från den populärvetenskapliga podcasten ”Allt du velat veta”. Oslipat pratar om brott är en samproduktion från Oslipat, Malmö universitet och Studentkåren Malmö.