Under Malmö universitets akademiska högtidsvecka, den 14-18 oktober, hyllas och uppmärksammas akademiska framgångar från det gångna läsåret. Veckan avslutas med årshögtiden med efterföljande högtidsfest med mingel, mat, dryck och underhållning.

Information in English

Här publiceras fortlöpande information om alla evenemang som äger rum under högtidsveckan. Håll utkik!

Årshögtid med efterföljande högtidsfest

Redan nu kan du som medarbetare eller student vid universitetet anmäla dig till årshögtiden, då doktorer promoveras och professorer installeras, med efterföljande högtidsfest med mingel, mat, dryck och underhållning.

Under årshögtiden delas Pedagogisk utmärkelse och The Stefan Bengtsson Research Award ut. Under efterföljande högtidsfest delas Utmärkelsen för samverkan samt Utmärkelsen för särskilda insatser inom stöd och service ut.

Datum: Fredagen den 18 oktober
Tid:      16:00-18:00 Årshögtiden. Dörrarna öppnas klockan 15:30.
             18:00-01:00 Efterföljande högtidsfest
Plats:   Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7A, Malmö

Sista anmälningsdag 4 oktober 2019. Välkommen!

Anmäl dig till årshögtiden här

För frågor, skicka e-post till: arshogtid@mau.se