Kakor
Vi använder kakor på vår webbplats för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer om kakor.
-
- Forskning
- Forskning
-
- Forskarutbildning
- Forskarutbildning
- Forskarutbildningskurser
- Forskarskolor
- Forskningsämnen
- Forskningsmiljöer
-
- Forskningspublikationer
- Forskningspublikationer
- Sök publikationer
- Malmö University Press
- Forskning i fokus
- Forskningsevenemang
- Deltagare sökes
- Poddar om forskning
- Bildningsquiz
-
- Samverkan och innovation
- Samverkan och innovation
-
- Samverkan och externa relationer
- Samverkan och externa relationer
- Samarbeta med studenter
- Samarbeta med forskare
- Plattformar, nätverk och projekt
- Innovation och nyttiggörande
- Stöd Malmö universitet
-
- Om oss
- Om oss
-
- Jobba hos oss
- Jobba hos oss
- Lediga jobb
- Möt våra medarbetare
- Anställningsförmåner
- Fakulteter och institutioner
-
- Kontakta oss
- Kontakta oss
- Profilprodukter
- Allmänna handlingar
- Visselblåsning
- För media
- Ledning och beslutsvägar
-
- Vision, mål och strategi 2025
- Vision, mål och strategi 2025
- Globalt engagemang
- Hållbarhet
- Kvalitetsarbete vid universitetet
- Forskarbostäder
- Musikverksamhet
- Alumni & vänner
-
- Akademiska högtider
- Akademiska högtider
- Jubileum 2023
EB
Ekaterina
Bogdanova
Postdoktor
ekaterina.bogdanova@mau.se
040-665 77 61
orcid.org/0000-0003-2233-1436
Publikationer
-
2023 | Artikel i tidskrift
Lysozyme-Sucrose Interactions in the Solid State: Glass Transition, Denaturation, and the Effect of Residual Water.
Ekaterina Bogdanova, Sebastian Lages, Tuan Phan-Xuan, Md Arif Kamal, Ann Terry, Anna Millqvist Fureby, Vitaly Kocherbitov
-
2022 | Doktorsavhandling, sammanläggning
Effect of water on the glass transition and properties of solid-state pharmaceutical formulations
Ekaterina Bogdanova
-
2022 | Artikel i tidskrift
Assessment of activation energy of enthalpy relaxation in sucrose-water system: effects of DSC cycle type and sample thermal history
Ekaterina Bogdanova, Vitaly Kocherbitov
-
2022 | Artikel i tidskrift
Influence of cooling rate on ice crystallization and melting in sucrose-water system
Ekaterina Bogdanova, Anna Millqvist Fureby, Vitaly Kocherbitov
-
2021 | Artikel i tidskrift
The role of water in the reversibility of thermal denaturation of lysozyme in solid and liquid states
Tuan Phan-Xuan, Ekaterina Bogdanova, J. Sommertune, A. M. Fureby, J. Fransson, A. E. Terry, Vitaly Kocherbitov