Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Färre söker högre utbildning

Trenden med minskat söktryck till höstens utbildningar fortsätter även 2017 – både nationellt och på Malmö högskola. Antalet anmälningar minskade med drygt 3 procent på Malmö högskola och nationellt med drygt 2 procent.

1. Ny innovationsmiljö på Malmö högskola

PRESSMEDDELANDE. Den 27 april invigs Malmö högskolas nya innovationsmiljö – Storm. Dagens och morgondagens utmaningar kräver att vi tänker nytt, och tillsammans.  Då kan det behövas en krock, ett udda möte och en öppen miljö som tillåter det att hända. Därför har Malmö högskola skapat Storm, en kreativ och inkluderande mötesplats.

2. Malmöstudenter anordnar TEDx konferens

Den internationella konferensen TEDx kommer till Malmö. Bakom initiativet hittas tre internationella studenter från Malmö högskola. Konferensen, som går under namnet TEDx Folkets park, äger rum den 6 maj på Moriska Paviljongen.