Course, avancerad nivå
7.5 credits
Malmö | dagtid | 100%
20 January 2025 - 21 February 2025
Code for the course: SM721A

This course is offered as part of programme:

Course content

Kursen omfattar fördjupade studier inom avancerad medicinsk vård och omvårdnad, medicinsk vetenskap samt kärnkompetenser relaterat till sluten och primärkommunal medicinsk vård. Forskningsanknuten teoretisk kunskap omsätts genom självständigt praktiskt handlande i VFU. VFU kan förläggas dag, kväll eller natt under veckans alla sju dagar. VFU sker med organiserad handledning och färdighetsträning.Kursen syftar till att studenten ska omsätta teoretiska kunskaper i praktiskt självständigt handlande. I den verksamhetsförlagda utbildningen (VFU) ska studenten träna och visa färdigheter inom de områden som innefattas i specialistsjuksköterskans kompetens inom sluten och primärkommunal medicinsk vård.

Entry requirements

Sjuksköterskeexamen omfattande 180 hp, vilket inkluderar ett självständigt arbete om 15hp, yrkesverksam som sjuksköterska med svensk legitimation motsvarande ett års tjänstgöring.

Course literature

Course evaluation

Malmö universitet ger studenter som deltar i eller har avslutat en kurs en möjlighet att framföra sina erfarenheter av och synpunkter på kursen genom en kursvärdering som anordnas av lärosätet. Universitetet sammanställer kursvärderingarna samt informerar om resultaten och eventuella beslut om åtgärder som föranleds av kursvärderingarna. Resultaten ska hållas tillgängliga för studenterna. (HF 1:14).

Contact