Mässor, studiebesök och Öppet hus. Det finns många möjligheter att träffa oss på Malmö universitet och få svar på frågor du har om utbildningar, eller hur det är att studera här. Våra studenter och studie- och karriärvägledare träffar du bland annat på mässor runt om i landet för dig som går i gymnasiet. Vi har också Öppet hus och studiebesök i mindre grupper.

Digitalt öppet hus 2021

Många tog chansen och träffade våra studenter och studie- och karriärvägledare och ställde frågor om föreläsningar, tentor och studentlivet. Nu kan du se vår livesändning i efterhand där studenter och medarbetare berättar om hur det är att studera på Malmö universitet. 

Ta del av digitalt öppet hus och se livesändningen i efterhand

Studiebesök för gymnasieelever och folkhögskoledeltagare

Under höstterminen 2021 arrangerar vi digitala studiebesök via Zoom, för dig som vill veta mer om våra utbildningar. Här får du träffa studenter som pluggar hos oss och höra om hur de valde sin utbildning och varför det blev Malmö universitet. Du får också träffa en studie- och karriärvägledare som svarar på frågor kring antagning, våra olika utbildningsprogram och mycket annat. 

Höstens digitala studiebesök

  • 7 oktober klockan 13-14.30
  • 16 november klockan 10-11.30

Anmäl dig i formuläret här

  •  

 

Mässor

Varje år deltar Malmö universitet på ett flertal mässor runt om i landet. Då har du möjlighet att träffa våra studenter och studievägledare, ta reda på mer om våra utbildningar och få svar på dina frågor om att studera på Malmö universitet.