Mässor, studiebesök och öppet hus – det finns många möjligheter att träffa oss på Malmö universitet. Få svar på dina frågor om våra utbildningar eller hur det är att studera här. Du som går på gymnasiet träffar studenter och studie- och karriärvägledare på mässor runt om i landet. På våren bjuder vi in till öppet hus och vi tar emot studiebesök i mindre grupper.

Studiebesök för gymnasieelever, folkhögskoledeltagare och andra intresserade

Välkommen att boka in ett studiebesök via Zoom på Malmö universitet. Ett studiebesök passar för dig som vill veta mer om våra utbildningar och som är intresserad av att börja plugga, eller kanske kan tänka dig att plugga i framtiden.

Under besöket hos oss får du höra våra studenter berätta om varför de valde sin utbildning. Du får också träffa studie- och karriärvägledare som kan svara på frågor kring ansökan och antagning, vilka utbildningsprogram som finns och mycket annat. 

Anmälan till studiebesök våren 2022

Om du bokar för en grupp, tänk på att vi har begränsat med platser. Du kan boka för högst 60 personer per studiebesök, uppdelat på två salar. Vi uppskattar om du bara bokar för så många som du tror kommer till oss. Om du får förhinder går det bra att mejla oss och avboka. Då kan andra intresserade också få plats.

Vi uppdaterar med nya tider för studiebesök under början av april. 

Tider

14 mars kl. 10.30–12 (anmälan stängd)

  •  

Mässor

Varje år deltar Malmö universitet på utbildningsmässor runt om i landet. Då har du möjlighet att träffa våra studenter och studievägledare, ta reda på mer om våra utbildningar och få svar på dina frågor om att studera på Malmö universitet.