Mässor, studiebesök, studentambassadörer och öppet hus – det finns många möjligheter att träffa oss på Malmö universitet.

Öppet hus 15 mars

På Öppet hus får du massor av nyttig information om studier och hur det är att plugga på Malmö universitet. Du får möjligheten att ställa frågor till våra studie- och karriärvägledare, träffa studentrepresentanter från våra utbildningar och lyssna på presentationer.

Tid och plats:

Onsdagen den 15 mars klockan 13.00–16.00
Niagara-huset, Nordenskiöldsgatan 1

Läs mer om Öppet hus

Kom på studiebesök

Du som vill veta mer om Malmö universitet kan boka ett studiebesök. Under studiebesöket träffar du studentambassadörer som visar dig runt och berättar om varför de valde sin utbildning. På plats finns också studie- och karriärvägledare. De kan svara på frågor kring ansökan och antagning, vilka utbildningsprogram som finns och mycket annat. 

Så bokar du ett studiebesök

Du kan boka ett studiebesök som privatperson. Om du bokar för en grupp, tänk på att vi har begränsat med platser vid varje tillfälle. Vi har totalt plats för 60 personer per studiebesök, uppdelat på två salar. Vi uppskattar om du bara bokar för så många som du tror kommer till oss. Om du får förhinder går det bra att mejla oss och avboka. Då kan andra intresserade också få plats.

Alla studiebesök under vårterminen 2023 är fullbokade

Vi återkommer med datum för planerade studiebesök under höstterminen 2023.

Bjud in en studentambassadör

Våra studentambassadörer läser ett utbildningsprogram på universitetet och kan därför ge dig en inblick i studentlivet. De känner igen sig i hur tankarna går och har koll på mycket av det som du funderar på kring högskolestudier.

Vill du att en av våra studentambassadörer ska besöka din skola och berätta om sin väg till universitetet? Skicka oss ett mejl så kontaktar vi er.

Mässor

Varje år deltar Malmö universitet på utbildningsmässor. Här får du reda på mer om våra utbildningar och kan få svar på dina frågor om hur det är att studera hos oss. På plats finns studie-och karriärvägledare samt studenter som pluggar olika utbildningar hos oss.