Mässor, studiebesök och Öppet hus. Det finns många möjligheter att träffa oss på Malmö universitet och få svar på frågor du har om utbildningar, eller hur det är att studera här. Våra studenter och studie- och karriärvägledare träffar du bland annat på mässor runt om i landet för dig som går i gymnasiet. Vi har också Öppet hus och studiebesök i mindre grupper.

Digitalt öppet hus 2021

Många tog chansen och träffade våra studenter och studie- och karriärvägledare och ställde frågor om föreläsningar, tentor och studentlivet. Nu kan du se vår livesändning i efterhand där studenter och medarbetare berättar om hur det är att studera på Malmö universitet. 

Ta del av digitalt öppet hus och se livesändningen i efterhand

Studiebesök för gymnasieelever och folkhögskoledeltagare och andra intresserade

Välkommen på studiebesök till Malmö universitet. Studiebesöket är till för dig som vill veta mer om våra utbildningar och som är intresserad av att börja plugga, eller kanske kan tänka dig att plugga i framtiden.

Under besöket hos oss får du chans att träffa studenter som studerar hos oss och höra om varför de valde sin utbildning. Du får också träffa våra studie- och karriärvägledare som kan svara på frågor kring antagning, våra utbildningsprogram och mycket annat. Under besöket får du också se våra lokaler, turen guidas av våra studenter. 

Vårens studiebesök

När du bokar in dig och dina elever, tänk på att det är begränsat antal platser. Det är max 60 elever per studiebesök, uppdelat på två salar. Vi uppskattar om ni respekterar att när ni anmäler er, så förväntar vi oss att ni kommer. I annat fall är det någon annan intresserad som inte kommer att få en plats.

Om du däremot får förhinder, går det bra att mejla och avboka din plats. De första 60 bokningarna får plats. 

  • 25 januari kl 10:30–12:00
  • 8 februari 13.00-14:30
  • 14 mars 10:30-12.00

 

  •  

 

Mässor

Varje år deltar Malmö universitet på ett flertal mässor runt om i landet. Då har du möjlighet att träffa våra studenter och studievägledare, ta reda på mer om våra utbildningar och få svar på dina frågor om att studera på Malmö universitet.