Mässor, studiebesök och Öppet hus. Det finns många möjligheter att träffa oss på Malmö universitet och få svar på frågor du har om utbildningar, eller hur det är att studera här. Våra studenter och studie- och karriärvägledare träffar du bland annat på mässor runt om i landet för dig som går i gymnasiet. Vi har också Öppet hus och studiebesök i mindre grupper.

Digitalt öppet hus 2021

Den 18 mars är det dags för vårt digitala Öppet hus. Ta chansen och träffa våra studenter och studie- och karriärvägledare och ställ dina frågor om föreläsningar, tentor och studentlivet. Vi kommer ha mötesrum i zoom  men också en livesändning där du får chans att möta studenter och medarbetare på Malmö universitet.

Datum och tid

18 mars klockan 14.00-17.00. 

Länk till Digitalt öppet hus (allt publiceras den 18 mars)

Intresseanmälan

Kontakt med Malmö universitet

Studiebesök för gymnasieelever och folkhögskoledeltagare

Under vårterminen 2021 arrangerar vi digitala studiebesök via Zoom, för dig som vill veta mer om våra utbildningar. Här får du träffa studenter som pluggar hos oss och höra om hur de valde sin utbildning och varför det blev Malmö universitet. Du får också träffa en studie- och karriärvägledare som svarar på frågor kring antagning, våra olika utbildningsprogram och mycket annat. 

Vårens digitala studiebesök

  • 2 mars klockan 13-14.30
  • 6 maj klockan 13-14-30

Anmäl dig till studiebesök i formuläret här. 

Mässor

Varje år deltar Malmö universitet på ett flertal mässor runt om i landet. Då har du möjlighet att träffa våra studenter och studievägledare, ta reda på mer om våra utbildningar och få svar på dina frågor om att studera på Malmö universitet.