Vill du delta i forskningsstudier? Här hittar du aktuella forskningsprojekt vid Malmö universitet som söker deltagare, intervjupersoner eller informanter. Läs mer om förutsättningarna för din medverkan vid respektive projekt.

Intervjustudie om unga, samtycke och nätet

Är du mellan 15 och 20 år och vill delta i studien "Unga, samtycke och nätet" om samtycke och ungas sexuella och romantiska aktiviteter på nätet och genom digitala kommunikationsformer?

Prova en app för en studie om tandpressning

Är du mellan 18 och 30 och vill delta i en forskningsstudie som handlar om tandpressning/tandgnissling dagtid?

Intervjustudie om sexuella trakasserier inom akademin

Är du student eller doktorand vid Malmö universitet och vill delta i en studie om sexuella trakasserier i akademin? Du behöver inte själv ha varit utsatt för sexuella trakasserier. Avsikten är att tala om fenomenet, inte att tala om enskilda händelser.

Läs mer om studien och vad det innebär att delta

Kontaktperson Mika Hagerlid

Intervjustudie om faderskap efter sexuella övergrepp i barndomen

Är du man över 18 år, har erfarenheter av föräldraskap och bär på minnen av sexuella övergrepp från din barndom? Då skulle vi vilja bjuda in dig till att delta i en intervjustudie om faderskap efter sexuella övergrepp i barndomen.

Gruppintervjuer med personer från Irak eller Somalia

Inbjudan till gruppintervju med personer födda i Irak eller Somalia om hur det är att leva i Sverige. EU-projektet MIMY söker dig som:

  • är född i Somalia eller Irak,
  • och har bott i Malmö eller på Österlen (Simrishamn, Tomelilla och Ystad) i minst 5 år.