Den 10 februari 2021 bjuder forskarskolan för yrkesverksamma i socialtjänsten in till en digital förmiddag om forskningsnära praktik och en fortsatt digital eftermiddag för dig som sedan vill samtala vidare om kunskapsutveckling i socialtjänsten eller är intresserad av att söka till forskarskolan. Under dagen kommer även en digital postervisning vara öppen för presentation av planerade och pågående forskningsprojekt inom forskarskolan.

För att läsa mer och anmälan

Förmiddag 10/2 kl. 9.00 - 12.15
Eftermiddag 10/2 kl. 13.00-14.00, 14.00-15.00, 15.00-16.00 (tre separata pass)

Möteslänk till den digitala förmiddagen samt de tre separata eftermiddagspassen kommer att skickas ut via mail inför konferensen. Den digital postervisningen kommer att öppna dagen innan och därefter vara öppen under hela konferensdagen samt ett par dagar framöver. Fördelen med en digital konferens är att du har friheten att delta varifrån du vill och möjlighet till att delta endast vid specifika pass om så önskas. Deltagandet är helt kostnadsfritt. Varmt välkommen att anmäla dig redan idag!

Forskarskolan är en satsning på långsiktig kunskapsbildning i socialtjänsten som pågår mellan 2019 och 2026 och drivs av Malmö universitet och Lunds universitet i samverkan med Göteborgs universitet och Linnéuniversitetet.